FysioHolland

FysioHolland

FysioHolland is een organisatie met meer dan vijftig fysiotherapiepraktijken. Bij FysioHolland werken professionals, waarbij de zorg rondom bewegen in vertrouwde handen is.

Vanuit de wensen en behoeften van onze cliƫnten zorgen we voor een passende en resultaatgerichte behandeling. Al onze fysiotherapeuten beschikken over relevante specialisaties. Daarmee bieden de praktijken van FysioHolland een compleet aanbod van specialistische fysiotherapie en kunnen we voldoen aan kwalitatieve eisen voor fysiotherapie. FysioHolland, gezond en actief.

Organisatie

FysioHolland staat voor kwaliteit. Door de verschillende praktijken centraal aan te sturen, borgt FysioHolland de kwaliteit en combineren we de voordelen van een grote organisatie met de kracht van lokale aanwezigheid.

Met haar organisatie geeft FysioHolland inhoud aan de kwaliteit, zorgverlening, communicatie en organisatie van de verschillende locaties voor fysiotherapie.

Vragen?

Het hoofdkantoor van FysioHolland is gevestigd in Nieuwegein aan de Newtonbaan 8.

Voor vragen over de organisatie van FysioHolland kunt u contact opnemen met Marry Pieters via info@fysioholland.nl of 088-3741690.