Beter Voorbereid

Als u binnenkort een operatie ondergaat, is dat niet niks! In een korte tijd komt er veel op u af en spelen er waarschijnlijk veel vragen. Hoe zal het herstel na de operatie gaan? Wanneer kan ik weer naar huis? Hoe lang gaat het herstel duren?

Misschien vraagt u zich ook wel af wat u nú al kunt doen om zo goed mogelijk aan de start te verschijnen van de operatie. Hoe beter uw conditie voor de operatie, hoe groter de kans dat u sneller herstelt na de operatie.

De app Betervoorbereid helpt om u optimaal voor te bereiden op de operatie. Door het beantwoorden van een klein aantal vragen naar zowel naar medische als persoonlijke omstandigheden wordt een goed beeld van uw specifieke situatie verkregen. Vervolgens krijgt u op maat advies en begeleiding over de beste voorbereiden op de operatie.

Indien noodzakelijk, wordt u via de app in contact gebracht met een fysiotherapeut in uw woonomgeving om u te helpen op een verantwoorde manier uw conditie op te bouwen voor de operatie. 

Testfase

Op dit moment wordt de applicatie uitgetest in vier ziekenhuizen. Deze fase duurt tot eind 2017. Wanneer de pilot succesvol is hopen we de app voor alle patiënten in Nederland beschikbaar te maken. Meer informatie kunt u vinden op www.beter-voorbereid.nl